Amalia și Vasilică Ceteraşu vor deveni părinți de gemeni! „Am fost în stare de șoc!”

 

Amalia și Vasilică Ceterașu, părinți de gemeni! Cei doi au surprins pe toată lumea când au dezvăluit că vor avea gemeni. „Noi facem copii”, a spus Vasilică Ceteraşu. „Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a spus şi soţia artistului.

Amalia Ursu este însărcinată în 13 săptămâni și nu are o sarcină cu probleme, chiar dacă a declarat că are ușoare stări de greață dimineața și este puțin mai irascibilă, motiv pentru care participă la toate evenimentele pe care le-a contractat. Cei doi nu știu însă sexul bebelușilor, dar Amalia își dorește să aibă băieți!

Vasilică Ceterașu a recunoscut în trecut că și-a înșelat soția, a afirmat că în perioada în care medicul a spus că au fost concepuți copiii, era plecat în turneu în America: „Mi-o dat doamna doctor niște calcule și m-a dereglat. Eram în turneu în America, singur. Dar astea dau randament după”. Amalia a replicat şi a dezvăluit că soţul său este gelos şi său o sună adesea, uneori chiar cu video, pentru a o întreba unde se află, cu cine și ce face!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest