Amaliei Bellantoni a fost prădată! Cum s-a dat de gol hoțul: „Hainele furate le-a pus pe pagina sa de facebook!”

 

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a strâns toate probele și l-a descoperit pe spărgător. La cât se ridică paguba.

 

Ferma Amaliei Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, a fost prădată. Pagubele produse sunt consistente. Sicilianca, așa cum i-a rămas porecla după participarea la show, a povestit tot incidentul la Antena Stars. Ea a mărturist că hoțul a tăiat curentul electric ca să nu fie filmat de camerele de supraveghere, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar imaginile cu bărbatul au fost înregistrate.

 

,,Este o situație foarte urâtă, camerele de supraveghere care l-au surprins în aceste ipostaze, au identificat părul blond și nașul acvilin. Plus măsura pantofilor, circumferința pantalonilor, modelul de pantaloni. Toate acestea sunt în lucru acum, le vom duce și la Poliție, pentru ca am spus mai întâi sa le descurcam noi, sa le strângem bine. Am făcut plângere. Noi știm cine este, l-am descoperit pentru ca era singura persoana care ar fi putut să se priceapă sa închidă niște contoare de lumină, în cazul în care eu personal ca și proprietar al acestei ferme nu știam nici măcar unde sunt așezate.”, a spus Amalia Bellantoni.

 

Potrivit istorisirii fostei concurente de la Chefi la Cuțite, hoțul este o persoană pe care ea ar fi ajutat-o în trecut: ,,Era o persoană care avea întotdeauna nevoie de adăpost, avea un copil cu dizabilități. Am încercat întotdeauna sa ajutam, asa cum am făcut de fiecare dată când o persona ne-a cerut ajutorul, indiferent de rasa sau de etnie. Am încercat sa vorbesc cu el, m-a înjurat și m-a amenințat, a început sa rada. Am înțeles de la polițiști ca este cunoscut pentru diverse infracțiuni”.

 

Amalia Bellantoni a declarat că pagubele se ridică la aproape 20.000 de euro. Dar hoțul a mai făcut o mișcare greșită. A postat unele dintre articolele vestimentare furate, anume hainele tradiționale siciliene, pe pagina sa de socializare, cel mai probabil cu scopul de a le vinde. Și aceste probe au ajuns la poliție.

 

,,A furat niște mașinării, una de 8000 de euro, una de 9000. Plus hăinuțele mele pe care le aveam acolo, acele haine tradițional siciliene. O să mă duc mâine la poliție și o sa arat că hainele furate sunt în posesia lui, pentru ca le-a postat pe pagina de Facebook.”, a spus spre final fosta concurentă de la Chefi la Cutite


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest