America Express: Cătălin Bordea, urmărit de femei în deșertul La Guajira

 

Cătălin Bordea, concurent la emisiunea America Express, a trecut printr-o situație neașteptată în timpul unei probe. În timp ce trebuia să parcurgă un "ritual" improvizat, acesta a fost alergat de mai multe femei, iar el nu știa cum să gestioneze situația. Cu o coroană pe cap și mersul doar cu spatele, concurentul a încercat să reziste timp de trei minute, dar femeile au devenit din ce în ce mai agresive.

”Mergeam și eu cu spatele ca un cocoș și trebuia să rezist 3 minute să nu mă prindă alea. Le văd că fug din ce în ce mai repede și eu eram cu coroana în cap, nu înțelegeam, avem 3 minute. Ăstea erau turbate să mă prindă. Cea din față a obosit la un moment dat și eu eram, dar nu, că mai fug, atunci se dă stop și se oprește muzica. Deci nu mai puteam”, a declarat Cătălin Bordea, care a fost susținut de coechipierul său, Nelu Cortea.

În ciuda situației neobișnuite, cei doi concurenți au reușit să parcurgă cu succes proba și să continue aventura lor la America Express. În timpul emisiunii, aceștia au ajuns în deșertul La Guajira, unde au avut ocazia să vadă cum trăiesc oamenii în acea zonă și să simtă impactul sărăciei asupra vieții lor. Cătălin Bordea a fost impresionat de frumusețea unui copil pe care l-a văzut ținut în brațele mamei sale, dar și de lipsa de oportunități de viitor pentru locuitorii din acea zonă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest