America Express dezvăluie latura umană a concurenților: Emoții și sentimente sincere

 

Aseară, America Express a adus o notă emoționantă, ce a i-a făcut pe majoritatea concurenților să plângă. Într-un moment în care competiția îi pune la încercare, aceștia și-au amintit de ceea ce contează cu adevărat, iar sentimentele lor au prins viață în fața camerelor de filmat.

Concurenții sunt celebrități de succes, însă cu toții au oameni dragi care le sunt alături și îi susțin în fiecare zi. Drept urmare, toți concurenții au primit scrisori emoționante de la persoane dragi din familie, ceea ce i-a făcut să plângă de fericire și dor.

Nelu Cortea, unul dintre concurenți, nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a citit scrisoarea și a văzut desenul creat de fiul său. El a mărturisit că își dorește să recupereze timpul pierdut și să își petreacă mai mult timp cu familia sa.

”Doamne, ce m-a lovit! Nu mă așteptam! Trebuie neapărat să recuperăm timpul acesta, mi-e atât de dor de ei, mi-e atât de dor...”, a mărturisit Nelu Cortea, la America Express.

Jean Gavril, artist de succes, a primit și el o scrisoare emoționantă de la soția și fiica sa, ceea ce l-a făcut să își arate latura sensibilă și să plângă de dorul lor. ”Mamă, ce frumos mi-a scris. Mulțumesc, iubire. Și da, mi-a enumerat lucruri pe care eu le-am ratat. Scrisoarea asta ne aduce un pic mai aproape de casă și mai aproape de unde trebuie noi să fim.”, a declarat Jean Gavril, la America Express

În ciuda întrecerii și a spiritului lor competitiv, concurenții de la America Express și-au arătat astfel sentimentele față de oamenii dragi din viața lor, dovedind încă o dată că aceștia sunt cei mai importanți în viața lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest