America Express: Ultima probă de amuletă a fost o provocare pentru toți concurenții. Cine a câștigat-o!

 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, s-au luptat în ultimul joc de amuletă din această ediție a show-ului America Express. Concurenții au avut de parcurs un traseu solicitant, în care au trebuit să își folosească forța fizică și atenția pentru a evita obstacolele și a câștiga un avantaj necunoscut.

În final, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost declarați câștigători, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut jokerul. Cei doi câștigători nu au aflat despre ce fel de avantaj este vorba.

Cătălin Scărlătescu, care a ajuns pe ultimul loc, a glumit că ar trebui să existe un premiu și pentru cei care nu reușesc să câștige jocul de amuletă. „Treaba lor, ei au jokerul. Am și eu o rugăminte. Pe ăștia ultimii, nu ne lăsați și noi să dormim pe câmpul ăsta, pe nisip? Ce aș dormi aici….”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

 

În timp ce se bucurau de victorie, Bordea și Cortea au început să se pregătească pentru ziua următoare, în care vor avea nevoie de avantajul câștigat pentru a avea șanse mai mari de a învinge.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest