Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă: ”Cântam mereu ca și cum era ultima oară”

 

Amna a fost invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Artista a trecut printr-o adevărată dramă, când a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Amna a făcut față acestui coșmar timp de un an de zile, în care trăia fiecare clipă ca și cum ar fi fost ultima. 

”Înainte să lansez piesa Tell me why am făcut pareză vocală, am cântat la o nuntă și am rămas fără voce. La finalul lui 2009 am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și am trăit o dramă timp de un an de zile. Mi-au zis că am cancer, nici nu pot să pronunț numele. Mi se spunea că nu o să mai am copil niciodată, am trăit o dramă. Eu în fiecare marți trebuia să fac analizele, ele se pierdeau mereu. Eu nu mă simțeam bine și m-am dus la doctor, iar acesta a fost diagnosticul. Avem și pe buletin un cod, pe care scria asta. Făceam aceste analize regulat, ieșeau ba proaste, ba bune. Am ajuns în cabinetul altui doctor care mi-a zis că nu are cum ca acest diagnostic să fie unul bun, m-a trimis după în Austria să verific că ce spune dânsul e real și când am venit din Austria mi s-a confirmat acel diagnostic, o răceală.”, a spus Amna în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Mai mult, artista a ajuns la concluzia că la mijloc ar putea fi vorba despre un scenariu bine pregătit de o doamnă doctor, pentru că lista cu pacientele care au trecut prin asta era lungă. 

„Eu am ajuns la concluzia că analizele acelea se pierdeau intenționat. Mulți pacienți au trecut prin asta. Părea că este o excrocherie. Asta a fost experiența mea cu această doamnă doctor. Nu vreau să-i dau numele, oamenii mi-au mai scris și le-am zis. 

M-a ajutat muzica în acea perioadă, cântam ca și cum era ultima oară. Muzica a fost terapie atunci. Atunci am decis să renunț la jobul meu de translator și am decis să-mi cumpăr un microfon și să merg să cânt în Centrul Vechi la un club. Am plâns în hohote când am văzut diagnosticul bun. Vreau să le spun tuturor femeilor să facă analizele de rutină la 6 luni, eu așa am aflat că ceva este în neregulă.”, a continuat artista.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest