Ana Baniciu și-a anulat luna de miere: ”Edy a fost foarte panicat!”

 

După ce au pățit în Israel, cei doi au decis să-și anuleze toate plecările pe care le aveau programate.

 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit la finalul lui septembrie, iar o parte din luna de miere au decis să o petrească în Israel. Războiul declanșat de acțiunile grupării teroriste Hamas i-au făcut pe cei doi să trăiască un veritabil coșmar în Țara Sfântă. În cele din urmă au plătit 3500 lei pe bilete și au reușit să revină în România. Însă experiența din Israel și-a pus amprenta asupra celor doi, care nu vor să mai plece nicăieri, cel puțin pentru o perioadă de timp.

 

”Momentan nu mai vrem să plecăm nicăieri. Edy a fost foarte panicat și chiar mai avea o plecare cu prietenii în Amsterdam, în câteva săptămâni și și-a anulat plecarea, pentru că am zis că este momentul să stăm acasă, aici suntem în siguranță, România este în siguranță. Nu ne mai dorim absolut nimic”, a declarat Ana Baniciu, la Star Magazin

 

Despre experiența avută în Israel, Ana Baniciu a mai spus: ”L-am îmbrățișat pe Edy și ne-am rugat să se oprească toată nebunia asta din care am plecat. I-am mulțumit lui Dumnezeu că suntem acasă și suntem teferi. A fost cea mai grea experiență pe care am trăit-o vreodată. Am ajuns acasă, dar încă ne revenim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest