Ana Morodan, momente de panică: „Poate să fie un criminal în serie sau cineva care îmi face vrăji”

 

Vedeta și-a făcut o grămadă de scenarii după o descoperire uluitoare în curtea atelierului său.

 

Ana Morodan nu a avut cea mai bună stare de spirit într-una din diminețile trecute, pentru că a trebuit să se scoale cu noaptea-n cap, la ora 5, având multe lucruri de rezolvat. Iar ceea ce a început prost a continuat și mai prost pentru vedetă, odată ajunsă la atelierul său. În curtea proprietății sale a avut un șoc când a văzut o serie de haine aruncate într-un brad.

 

Imaginația Contesei Digitale a început să debordeze, așa că aceasta și-a făcut o grămadă de presupoziții privitoare la cine ar fi putut să facă gluma, pe care ea a considerat-o sinistră. Având în vedere că în pomul din curte erau așezate haine multicolore, inclusive lycra roz, asemănătoare cu unele purtate de divă, aceasta a ajuns la concluzia că numai un psihopat ar fi întreprins o astfel de acțiune. Sau, cine știe, cineva care intenționează să-i facă vrăji.

 

„Am constatat niște lucruri ciudate în curte și sincer, au fost ciudate. N-am făcut tirvai de chestia asta, dar în curte cum să-ți arunce cineva niște haine!? Și erau și niște haine care păreau a fi ale mele și unele dintre ele chiar cred că erau ale mele. Într-o secundă m-am gândit la 100 de scenarii. Cineva m-a văzut pe social media în elementele alea, în ținute, le-a cumpărat din nou sau a căutat altele similare și le-a aruncat la mine. Deci cine ți-ar arunca în pom o lycra roz!? Sincer, adică cine ar arunca într-un brad o bucată de lycra roz!? Un psihopat! Poate să fie un criminal în serie, poate să fie cineva care îmi face vrăji. Oricum după aia mi se părea că în curte cineva îmi vorbește”, a spus vedeta în emisiunea Reala by Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest