Ana Morodan și-a recunoscut greșeala după ce a fost oprită în trafic de polițiști

 

Influencerița Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă conducând fără carnet și sub influența alcoolului

 

Ana Morodan, cunoscută sub numele de "Contesa Digitală", a fost oprită de trei ori de polițiști ieri seară, după ce a fost prinsă că a consumat alcool și droguri. Poliția i-a suspendat permisul de conducere, dar acest lucru nu a oprit-o să urce la volan și să fie prinsă din nou pe străzile Capitalei. La controlul de rutină, a refuzat testarea, iar apoi a fost reținută pentru 24 de ore.

 

Ulterior, Ana Morodan a recunoscut că a făcut o greșeală și că a condus fără permis, dar a negat consumul de droguri și a afirmat că deține o rețetă medicală pentru somn. În urma incidentului, influencerița a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Întrebată de jurnaliști despre această măsură, Ana Morodan a evitat să ofere detalii.

 

„Rugămintea mea este să citiți declarația Poliției. Într-adevăr, am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să îl transmit și să influențez pe nimeni. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic”, a declarat Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest