Ana Morodan spune că are sânii mari și o inteligență peste medie. S-a hotărât la o schimbare: „Mai tai din ei!”

 

Contesa digitală ia în calcul foarte în serios să-și modifice dimensiunile bustului. Nu să-și mărească sânii, ca majoritatea vedetelor, ci să-i micșoreze.

 

Ana Morodan a decis că are nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Vedeta cu emisiune la Antena Stars este deranjată de mărimea sânilor, așa că vrea să îi micșoreze. Mai ales că aceștia au început să-I provoace dureri la spate. O altă problemă cu care se confruntă Contesa digitală sunt kilogramele în plus, din cauza cărora partenerul său o numește deja „bilă”.

 

„Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală – boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta, potrivit Click.

 

Contesa Digitală s-a luptat o lungă perioadă de timp cu depresia, dar a reușit să treacă peste toate momentele de anxietate din viața sa. Vedeta a apelat la sfaturile psihologului pentru a se vindeca. „Psihologul mi-a zis să merg la pădure în weekend să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg, că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mai adăugat Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest