Ana şi Monica, câştigătoarele galei 6 cu transformarea în El Chombo – Dame tu Cosita

 

Cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, câştigată de către surorile Ana şi Monica Odagiu cu o transformare complet neaşteptată – El Chombo – Dame tu Cosita, s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. De altfel, Antena 1 a fost lider detaşat de audienţă la nivelul Prime Time-ului, pe toate categoriile de public, cât şi la nivelul întregii zile, unde a condus clasamentul audienţelor pe publicul comercial şi urban.

 

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:58 – 23:59), lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.5%, urmată de Pro TV, cu 3.9 puncte de rating și 17.2% cota de piață. Şi la nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 6.6 puncte de rating şi 21.8% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4.4 puncte de rating şi 14.5% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6 puncte de rating și 19.2% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.8 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:31, peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Lupta este din ce în ce mai strânsă, iar transformările printre cele mai spectaculoase. Cea de-a şasea gală Te cunosc de undeva! a fost o adevărată provocare pentru cele opt cupluri de vedete. Primul moment a adus în scenă energia vibrantă a Spaniei, când Carmen Chindriș și Romică Țociu l-au interpretat pe David Bisbal cu hit-ul său- Buleria. Emi și Cuza au intrat în pielea unor staruri rock, astfel că Jon Bon Jovi a electrizat scena cu It’s my life. Un omagiu adus iubirii prin cea mai emoționantă melodie, câştigătoare a premiului Oscar, interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper, a fost adusă în scena Te cunosc de undeva! de Alexia și Dima. Aurelian Temișan a declarat că, “Este un moment, care o să rămână emblematic pentru acest show”. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au învârtit roata și au nimerit Roata Vieții a regretatului Benone Sinulescu. Cei doi au adus petrecerea și voia bună în platoul de la Te cunosc de undeva!. În anii 2000, volumul casetofoanelor era dat la maximum pentru Asereje de Las Ketchup. Jazzy Jo și Zarug au adus vara în platou și au ridicat publicul în picioare cu coregrafia bine-cunoscută. Unul dintre cele mai spumoase cupluri ale acestui concurs, Paula Chirilă și Maria Buză au primit o provocare de zile mari. Acestea au făcut show cu melodia I will survive de la Gloria Gaynor.

Basul și cu Toba Mare- Vița de Vie a fost imnul unei generații, o combinație explozivă care le-a dat bătăi de cap Anisiei Gafton și lui Ionuț Rusu. Show-ul s-a încheiat cu o transformare neașteptată, surorile Odagiu au avut de interpretat Dame tu Cosita- El Chombo. Un moment care stârnit hohote de râs, Andreea Bălan afirmând “nimeni nu putea să facă o broască mai bine ca voi”, în timp ce Aurelian Temișan s-a rezumat la: “A fost jenibil. Respect!”

După opt transformări spectaculoase, a venit momentul jurizării. Ca de fiecare dată însă, clasamentul a fost răsturnat de către punctele acordate de concurenți. Câștigătoarele serii au fost desemnate Ana și Monica Odagiu, care au ridicat pe toată lumea la dans. 

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 iunie, de la ora 20:00, în cea de-a şaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!. Sâmbătă, 11 iunie, ora 21.45, Antena 1 va difuza România - Finlanda, meci-eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest