Anamaria Prodan a dezvăluit la Antena Stars de ce își ține la secret partenerul: „Da, iubesc! Sunt în cea mai bună perioadă a vieții”

 

Impresara s-a destăinuit reporterilor Antena Stars cu privire la povestea romantică pe care o trăiește acum, dar a vorbit și despre procesul de divorț de Laurențiu Reghecampf.

 

În exclusivitate la Antena Stars, sexy impresara a oferit detalii despre bărbatul care o face acum fericită, după ruptura de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a explicat, încă o dată, care este motivul care a determinat-o să nu se afișeze în public cu nouă său partener, dar a dezvăluit că trăiește cea mai bună perioadă din viața ei. Sexy impresara susține că nu nu consideră oportun să își facă publică viața amoroasă în acest moment, când încă este în proces de divorț de Reghecampf.

 

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Star Magazin.

 

Impresara a mai spus că lui Laurențiu Reghecampf îi convine să se întindă procesul, pentru că ar avea speranța că o poate face să își schimbe părerea, potrivit celor spuse de aceasta. „Dacă acest proces se va întinde cum se prevede și cum zâmbea și avocatul, pentru că lui Reghecampf îi convine foarte tare să se întindă, că trec anii și probabil se gândește că mă îmbunează, dar eu pe munca vieții mele și pe munca copiilor mei el nu înțelege că mă înrăiește cumva, mai mult”, a adăugat sexy impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest