Anamaria Prodan are un admirator secret! Brățară de aproape 100.000 de euro, primită în dar!

 
+2 click pentru
galerie

Sexy-impresara este curtată insistent de un bărbat misterios, care a umplut-o în ultima vreme de cadouri, unele mai scumpe decât altele.

 

Anamaria Prodan petrece timp de calitate alături de copiii ei și de prieteni la Dubai. Și, din câte se pare, alături de un admirator secret, care o răsfață cu daruri foarte scumpe. Diva a postat recent pe Instagram câteva poze în care se remarcă o brățară nouă pe mâna ei. Este vorba despre o brățară cu diamante, o bijuterie extrem de finuță și elegantă, însă totodată selectă, distinsă, din colecția Cartier, mai exact Juste Un Clou. Prețul acesteia este unul destul de piperat, 86.000 de euro.

 

Faptul că Anamaria Prodan are un admirator este evident și din postările vedetei de pe rețelele sociale, în care apare cu buchete imense de trandafiri roșii. Că acesta este și foarte potent financiar rezultă din faptul că i-a cumpărat sexy impresarei un autoturism de lux, la care unii doar visează, un Lamborghini Aventador în valoare de aproape jumătate de milion de euro. Sexy impresara a postat zilele trecute un videoclip în care se urcă, cu zâmbetul pe buze, la volanul mașinii respective.

 

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan face furori pe reţelele de socializare, alături de Romario Luan, tânărul cu care s-a fotografiat de Crăciun. Cei doi s-au filmat în timp ce dansează pe melodia manelistului Dani Mocanu. „Nu sunt o problemă banii!”, au scris cei doi la clipul care a strâns zeci de mii de aprecieri. Anamaria Prodan și tânărul brunet ascultau piesa lui Dani Mocanu: „Dețin cașcaval ca banca, o întrețin și pe Prodanca. Ascultă-mă bine, mami, nu sunt o problemă banii!”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei. Romario și Anamaria Prodan au postat o poză împreună, în care le-a urat prietenilor virtuali sărbători fericite. Tânărul este originar din Botoșani, dar trăiește în București.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest