Anamaria Prodan, cu nervii întinși la maxim în centrul Las Vegasului: „Nu aveam cum să stăm 45 de minute la valet”

 

În cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars, impresara s-a arătat nemulțumită de o situație cu care s-a confruntat în Las Vegas.

 

În cadrul reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars, care este difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, Anamaria Prodan prezintă momente din viața pe care o are. În acest weekend, vedeta a avut nervii întinși la maxim și asta pentru că după ce a petrecut în centrul Las Vegasului, una dintre mașinile care trebuia să-I ducă prietenii acasă a întârziat nepermis.

 

Deci stăm aici de 40 de minute, nu există așa ceva. Ceva au făcut băieții prost cu a doua mașină. Nouă ne-a venit mașina în 5 minute de la valet. Nu avem cum să stăm niciodată 45 minute la valet să luăm mașina. Ceva se întâmplă și veți vedea că am dreptate.”, a spus Anamaria Prodan.

 

După trei sferturi de oră de așteptate, nervoasă pentru că nu a primit explicațiile cerute din partea valetului, Anamaria Prodan a urcat în mașină și a pornit spre casă. Când eu va spun că simt când se întâmplă ceva. Eu simt. Doamne ferește! Cică „îmi pare rău”. Mamă! V-am zis că ceva nu e bine. Am încremenit în mașină!”, a mai adăugat Anamaria Prodan, după ce a venit mașina


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest