Anamaria Prodan, cu nervii întinși la maxim în Las Vegas: „Nimeni nu poate să-mi explice”

 

Impresara a fost pusă într-o situație neplăcută. Laurențiu Reghecampf jr a avut o reacție cel puțin suprinzătoare.

 

În cadrul reality-show-lui ”Prodanca. Punct și de la capăt”, impresara a filmat o plimbare prin Las Vegas, care nu a ieșit însă așa cum și-a dorit. Și asta pentru că deși a plătit în avans autobuzul cu care trebuia să meargă, Anamaria Prodan a trebuit să mai aștepte mai bine de o oră pentru a se urca. Asta din cauza unei cozi de peste 40 de oameni. Drept urmare, considerându-se nedreptățită pentru că rezervase locul din mijlocul de transport, Anamaria Prodan a izbucnit.

”Nu înțeleg niciodată de ce trebuie să stau la coadă dacă am totul rezervat?! Dacă noi am cumpărat la 18:45, de ce să plecăm la 20:00? Dacă eu mă chinui și îmi iau totul dinainte, la o oră fixă, de ce trebuie să aștept? Nimeni nu poate să îmi explice chestia asta, căci nu are sens! Dacă eu plătesc din timp la oră fixă, vreau la acea oră”, a spus Anamaria Prodan, la Prodanca. Punct și de la capăt

În mod suprinzător, Laurențiu Reghecampf Jr. nu i-a luat apărarea mamei sale, ci s-a arătat deranjat de atitudinea acesteia. ”Noi am ajuns puțin târziu. Oamenii deja erau la coadă. Erau 40, 50 de oameni în fața noastră. A țipat acolo, voia să se certe cu lumea. Zici că te cerți cu umbra ta. Nu are deloc răbdare. Mie îmi e rușine că filmăm și se uită oamenii cum țipă mama”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest