Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare despre Laureţiu Reghecampf: „Da, îl iubesc”

 


Anamaria Prodan a făcut o declarație de dragoste pentru Reghe, după apariția lui în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube și în plin scandal. Deși a recunoscut că încă are sentimente pentru antrenor, aceasta a subliniat că nu iubește însă „tot ce vede astăzi toată România'. La scurt timp, agentul FIFA a făcut și noi acuzații la adresa lui, după dezvăluirile recente ale fostului fotbalist.

Anamaria Prodan a făcut declarație de dragoste pentru Reghe, după apariția lui în podcast-ul lui Măruță, intitulat „Acasă La Măruță'. Sexy-impresara a recunoscut că încă are sentimente pentru omul cu care a trăit aproximativ 15 ani. Însă, cu toate acestea, ea a ținut să precizeze faptul că nu iubește situația în care s-ar afla în prezent antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Anul trecut, el a anunțat că a depus actele în acest sens. De atunci, ea a avut diferite apariții publice, în care i-a adus o serie de acuzații șocante antrenorului. Recent, Reghe a primit dreptul la replică și a decis să vorbească. Acesta a apărut în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube în care și-a spus propria variantă.

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de unele cuvinte spuse de Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului. Impresara chiar i-a adresat un mesaj dur lui Reghe, mai ales după ce acesta a vorbit despre incidentul dintre ea și Dan Alexa, în care ea i-a dat un pumn. Spre surprinderea tuturor, la câteva ore distanță, ea i-a făcut o declarație de iubire antrenorului Universității Craiova.

Ieri, Anamaria Prodan a făcut noi declarații, după ce Laurențiu Reghecampf a apărut în cadrul emisiunii online de pe YouTube. Vedeta a spus că încă în iubește, luând prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a explicat însă că nu iubește „tot ce vede astăzi toată România'.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România', a declarat Anamaria Prodan la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest