Anamaria Prodan deschide un nou front de luptă, cu Gheorghe Turda: „În trebuie mulți ani să numere atâția bani!”

 

Aflat în război deschis cu soțul Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara a început bătălia și cu Gheorghe Turda. Ce a deranjat-o pe Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a decis să-i răspundă lui Gheorghe Turda, după ce acesta a declarat că mama sa nu avea cum să strângă o avere considerabilă din muzică. Sexy-impresara a fost ironică l-a adresa solistului de muzică populară, spunând că nu-i ajung anii să numere banii mamei sale.

 

"Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

 

Reacția Anamariei Prodan a fost generată de declarația făcută de Gheorghe Turda, care a fost de părere că mama impresarei nu avea cum să câștige un milion de euro doar din muzică. ,Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat Gheorghe Turda, în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest