Anamaria Prodan, din nou îndrăgostită: ,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus"

 

Sexy-impresara pare să fi dat lovitura după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: a găsit în sfârșit un bărbat care se ridică la standardele ei înalte.

 

Anamaria Prodan a dezvăluit, în cadrul podcast-ului ,,Fiță cu Adiță", că în viața ei a apărut un nou bărbat, și, din câte se pare, acesta ar fi un om de afaceri prosper din Emiratele Arabe Unite. Așadar, Anamaria Prodan pare să-și fi găsit fericirea și este din nou capabilă să iubească. Femeia de afaceri a spus că a cunoscut un om foarte bogat din Emiratele Arabe și este încântată de faptul că acesta corespunde pretențiilor sale.

 

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan despre noul partener.

 

Anamaria Prodan a spus că apreciază foarte tare faptul că bărbatul cu princina a acceptat să o aștepte până când va deveni din nou femeie singură. Ea consideră că viitorul ei soț nu are nicio șansă dacă nu este perfect pentru copii și dacă nu simte că va face orice pentru copiii ei.

 

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest