Anamaria Prodan, după ce a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril: „În tinerețe a făcut dansuri populare și a cântat”

 

Impresara și-a făcut o primă impresie despre familia iubitului ei. Ce părere are vedeta despre frații, sora, dar în special despre mama pugilistului.

Anamaria Prodan este implicată trup și suflet în relația cu Ronald Gavril, care avansează din ce în ce mai tare. Impresara a făcut cunoștință cu rudele partenerului ei și a rămas profund mișcată de asemănarea dintre mama boxeorului și propria mamă. Dansurile și muzica populară a ajuns să lege și mai tare relația.

”Mama lui Ronald, doamna Eugenia, în tinerețe a făcut dansuri populare și a cântat muzică populară. Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta pentru că și Ronald, și mama, și familia lui ascultă muzică populară, dansează pe muzică populară. Mie acasă Ronald când vine de la antrenament îmi pune muzică populară, noi asta ascultăm în casă.”, a spus Anamaria Prodan.

Despre ceilalți membri ai familiei lui Ronald Gavril, la XNS, Anamaria Prodan a spus: „Sunt superbi, și frații lui tot campioni, și sora lui o femeie minunată, cu o familie de vis, și nepoții crescuți incredibil și tatăl care pictează ca nimeni altul, o familie minunată. A fost o surpriză minunată, nu mi-a trebuit altceva, decât prezența lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest