Anamaria Prodan, după ce a postat poza cu inelul de logodnă: „Nu pot să spun că sunt îndrăgostită!”

 
+2 click pentru
galerie

Impresara a oferit primele detalii după ce cu o zi înainte a postat pe Instagam o poză cu mâna sa stângă pe care era un inel de logodnă.

 

 

Cu o zi în urmă, Anamaria Prodan a postat pe pagina oficială de Instagram o poză cu mâna stângă, iar pe inelar avea o super-bijuterie. Poza a venit însoțită și de un mesaj; „Da, vreau! Mulțumesc”. Toți s-au gândit că vedeta s-a logodit, că a spus Da vreunui bărbat, chiar dacă este în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Firesc, atât bijuteria, cât și mesajul Anamariei Prodan i-au făcut pe fanii vedetei să își imagineze că aceasta l-a dat uitării pe Reghe și e în brațele altui bărbat, unul extrem de generos, având în vedere că bijuteria afișată depășește 10.000 de euro.

 

 Sexy – impresara a dat detalii privitoare la situația ei pentru fanatik.ro. Ea a spus că nu s-a implicat într-o altă relație, întrucât este momentan în proces de divorț, statutul său fiind încă acela de femeie măritată. Dar nu s-a sfiit să afirme că este, în sfârșit, foarte fericită pentru că are alături oameni care știu să o protejeze.

 

„Sunt liniștită, sunt fericită, în sfârșit sunt alături de oameni de teapa mea, fără probleme, fără scandaluri, fără prostituție, fără alcool și alte nenorociri. (…) Sunt fericită pentru că am alături de mine oameni care știu cum să se comporte cu o femeie, care știu cum să protejeze o femeie care au respect față de familie, de copii și de ei. Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație… Sunt încă măritată”, a spus Anamaria Prodan penntru Fanatik.ro.

 

Despre bijuterie, Anamaria Prodan a spus: „L-am primit, e de la Serafino și inelul, și brățara”. Apoi a adăugat: „Sunt curtată, și încă cum. E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine”. Vedeta a aruncat și o săgeată spre soțul ei: „L-am iubit enorm! El așteaptă un copil… E fericit, îi urăm mai multă fericire! Să își vadă de-ale lui! Și să nu mai miorlăie pe la TV căci atunci când apar dovezile și presa le preia de la dosar nu va putea să mai iasă pe stadion că-l vor huidui toți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest