Anamaria Prodan, face rar excepții de la dieta pe care o ține: „Pot, îmi permit”

 

Sexy impresara a dezvăluit în cadrul emisiunii din weekend Prodanca. Punct şi de la capăt care este secretul siluetei perfecte.

 

Anamaria Prodan a avut întotdeauna o siluetă perfectă, dar ea a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că face anumite eforturi pentru a o menține. Cu toate acestea, de fiecare dată când are poftă să mănânce o prăjitură și-o satisface, chiar dacă este conștientă că în următoarea perioadă nu se va mai atinge de nimic dulce. Și reușește acest lucru, întrucât are o voință de fier.

 

„Mai mâncăm și noi niște dulciuri, că nu am mai mâncat de mult. Eu întotdeuna vreau să nu mă ating de dulciuri și îmi pun în minte chestia asta, după care mă gândesc că o singură viață am, dacă îmi place atât de tare chestia asta de ce să înfrânez. Și tocmai ce dădusem 2 kg jos, de ce să nu pun trei? Eu am atât de multă voință încât mănânc astăzi o prăjitură și nu mai mănânc alte cinci zile nimic dulce. Deci pot, îmi permit”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Prodanca. Punct și de la capăt.

 

În privința alimentației, Anamaria Prodan a dezvăluit cu ceva timp în urmă, la Xtra Night Show: „Am meniul, în fiecare dimineață îl găsesc acasă, la prima oră, îmi iau caserola la mine și mănânc exact cântărit tot ce am voie. Meniul constă în de toate, mănânc carne, mănânc orez, deci orice. Am făcut o listă cu ce alimente îmi plac, ei mi le cântăresc și în fiecare zi mănânc o anumită cantitate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest