Anamaria Prodan, în exclusiviate pentru Antena Stars: „S-a pus mare presiune pe mine!” Ce spune sexy-impresara despre relația cu Reghe!

 

După ce a ridicat premiul „Cea mai puternică personalitate feminină din România” la Gala Excelenței, Anamaria Prodan a oferit un interviu reporterului Antena Stars.

 

Anamaria Prodan, 48 de ani, a întors toate privirile la Gala Excelenței, eveniment desfășurat la Snagov. Sexy impresara a primit premiul pentru „Cea mai puternică personalitate feminină din România”, după ce a avut rezultate fantastic într-o lume a bărbaților cum este fotbalul. „Încă un premiu adăugat! Bebeto mi-a zis: ‘Mama, dar de ce mai vrei, că ai multe!’ Şi am zis că este binevenit fiecare premiu, e încununarea muncii mele” a reacţionat Anamaria în timpul Galei de la Snagov.

 

Vedeta a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a explicat cum a urcat pe culmile succesului. "Succesul înseamnă în primul rând seriozitate, înseamnă muncă dusă la extrem, căci fără ea nu ajungi nicăieri. Părinții mei au pus presiune mare pe mine, spunându-mi că doar locul 1 contează, eu am luat din presiune pentru copiii mei, spunându-le că primele 3 sunt ok. Pentru a avea succes nu am avut vacanțe, nu am știut cum este să închizi telefonului, am muncit non stop”, a spus Anamaria.

 

Întrebată dacă ar schimba ceva din viața ei de până acum, Anamaria Prodan a spus: „Însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte. Mi-aș alege prietenii cu mare mare grijă”.

 

La Gala Excelenței, vedeta a vorbit și despre relația cu Laurențiu Reghecampf, dorind să pună capăt zvonurilor care susțin că aceștia sunt în pragul divorțului:  „Nu e niciun divorț. Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice. Nu mă mai afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!”

 

Laurenţiu Reghecampf este cel care a făcut anunţul că va divorţa, în acest an, la scurt timp după ce şi-a reînnoit jurămintele la biserică. A evitat să ofere mai multe detalii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest