Anamaria Prodan, o nouă declarație de iubire la adresa lui Ronald Gavril: „A apărut lumina în viața mea”

 

Impresara se simte în al nouălea cer alături de partenerul ei și nu ratează niciun prilej să-i facă declarații de dragoste. Ea a dezvăluit, totodată, și cum îl alintă pe pugilist.

Anamaria Prodan radiază de fericire în ultima vreme, de când este împreună cu Ronald Gavril, pugilistul român cu 14 ani mai mic decât impresară. În cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capăt, Anamaria Prodan i-a făcut o nouă declarație de iubire partenerului său și a dezvăluit totodată că-l alintă cu apelativul „prințul meu”.

„Dacă tot îl cunoașteți acum pe Ron, am decis să mergem în cel mai frumos loc și nou din Vegas. Prințule, ai venit. Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care. Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a declarat Anamaria Prodan.

Partenerul impresarei a mărturisit cât de important este, pentru el, programul de antrenamente, de la care nu face rabat. „Chiar dacă sunt într-o mică pauză, îmi mențin activitatea. E un program strict de două antrenamente pe zi și atunci nu mai e timp de nimic. E bine să te ții de program, pentru că te va duce într-o formă foarte bună și mental, și fizic, și atunci e bine să ții programul, să faci exact așa cum trebuie”, a spus Ronald Gavril


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest