Anamaria Prodan, probleme mari cu mașina închiriată în Las Vegas: „Să închidem luminile, tot!”

 

Problemele s-au ținut lanț pentru impresară în plimbarea pe care a făcut-o cu iubitul și copiii în Las Vegas.

 

La început, Anamaria Prodan a fost cu nervii întinși la maxim pentru că a fost nevoită să stea la o coadă de peste 40 de persoane, chiar dacă rezervase și plătise bilete la autobuz. Fapt care a enervat-o teribil pe cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc. Și asta nu a fost tot, ea a închiriat o mașină în Las Vegas pentru a se întoarce acasă, iar aceasta nu a pornit din prima, fapt care a generat o nouă situație tensionată.

 

”Deci nu cred așa ceva. Uită-te ce putem să facem. O lași aici, dacă nu mai merge. Haideți să închidem luminile, tot. Scoate-i bateriile și încearcă să le mai pui o dată. Ce să facem, o lăsăm aici”, a spus Anamaria Prodan, la Procanca. Punct și de la capăt. În cele din urmă mașina a pornit, iar spiritele s-au calmat.

 

În mod suprinzător, Laurențiu Reghecampf Jr. nu i-a luat apărarea mamei sale, ci s-a arătat deranjat de atitudinea pe care aceasta a avut-o, atunci când s-a filmat țipând. ”Noi am ajuns puțin târziu. Oamenii deja erau la coadă. Erau 40, 50 de oameni în fața noastră. A țipat acolo, voia să se certe cu lumea. Zici că te cerți cu umbra ta. Nu are deloc răbdare. Mie îmi e rușine că filmăm și se uită oamenii cum țipă mama”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest