Anamaria Prodan refuză decizia luată de instanța în procesul cu Laurențiu Reghecampf. "O să se facă apel..."

 


În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Decizia nu este definitivă. De asemenea, antrenorul va plăti o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul român va plăti lunar suma de 1.600 de euro. De asemenea, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de fostul soț al impresarei, iar custodia pentru copil va fi comună.

În cadrul emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars, avocatul Anamariei Prodan a făcut declarații și a spus că nu sunt de acord cu decizia pe care a luat-o instanța și că vor face apel.

"Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova.", a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest