Anamaria Prodan și Bebeto, în roata panoramică din Las Vegas: „Aveam un gol în stomac”

 

Impresara a dezvăluit că Bebeto moștenește de la ea frica de înălțime, iar în Las Vegas a avut loc o tentativă eșuată de a o învinge.

În cadrul episodului din weekend de la emisiunea Prodanca. Punct și de la capăt, impresara alături de fiul ei Bebeto a încercat să învingă frica de înălțime, urcând în roata panoramică din Las Vegas.

„Eu cu Bebe avem frică de înălțime și cred că este momentul important să ne depășim frica asta (...) Bebe a moștenit de la mine frica de înălțime, dar îmi doresc foarte tare să remediem amândoi treaba asta. E drăguț că noi nu ne-am gândit să luăm bilete de pe net, ne-am gândit să luăm de acolo, că sunt mai ieftine. Bineînțeles că sunt mai scumpe decât pe Internet și este și un frig de crapă pietrele”, a declarat Anamaria Prodan.

Tentativa a fost sortită eșecului, cel puțin pentru Laurențiu Reghecampf jr. „În viața mea nu mai fac așa. Îmi place să fiu pe pământ. În continuare, îmi este frică (...) Am decis să mă așez, să mă uit în tavan, n-am făcut nimic productiv. Aveam un gol în stomac”, a mai spus Bebeto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest