Anamaria Prodan, siderată după întâlnirea cu Reghecampf: „Nu s-a uitat la ei nici după un an!”

 

După multă vreme, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost față în față, dar pe picior de război, fiind prezenți la al doilea termen al procesului de divorț.

 

După o lungă perioadă în care au comunicat doar prin mailuri și și-au aruncat vorbe grele unul altuia în cadrul emisiunilor TV, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au întâlnit tete-a-tete. Cei doi s-au intersectat la Tribunalul Buftea, acolo unde s-a consumat cel de-al doilea termen al procesului de divorț. Atmosfera a fost tensionată, impresara venind însoțită de copii, iar atitudinea antrenorului i-a lăsat un gust amar. Ea a spus că Laurențiu Reghecampf nu și-a băgat în seamă copiii, pe Sarah și Bebeto, atunci când i-a văzut alături de ea.

 

”Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

 

Anamaria Prodan insistă ca divorțul să se facă la notar, dar spune că soțul ei refuză acest lucru. Impresara susține că motivul pentru care antrenorul vrea să continue divorțul în tribunal e faptul că la notar nu ar avea cum să justifice faptul că nu are ce să-i dea la partaj, căci, susține ea, i-a luat bunuri și bani din casă pe care acum nu are de unde să i le mai înapoieze

 

”Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată”, a mai spus impresara la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest