Anca Pandrea: „Medicii mi-au spus că puteau să mă piardă!” De ce a ajuns de urgenţă la spital

 

La sfârșitul anului 2021, Anca Pandrea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, suferind și de insuficientă cardiacă pulmonară de gradul trei. Vedeta are probleme și cu coagularea sângelui, probleme cu glanda și are și gastrită. În plus, vedeta are de multe ori leșinuri, iar cauza ar fi chiar alimentația, după ce a aflat că nu consumă suficientă sare.

Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, suferă de mai multe probleme de sănătate. Mai ales că suntem în toiul verii, iar actrița se gestionează așa cum poate în zilele toride. Căldura mare, de peste 35 de grade Celsius, îi provoacă cele mai mari probleme, de aceea actrița preferă să aibă grijă de gospodărie dimineața sau seara, pe răcoare.

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. Ea a fost căsătorită cu actorul Iurie Darie, care s-a stins din viață acum aproape un deceniu. Recent, vedeta a povestit că i-a fost, din nou, rău și că a ajuns iarăși la spital. Încă mai are o vânătaie de la injecțiile pe care le face, restul s-au mai vindecat.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută', a povestit actrița, în exclusivitate, pentru Click!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest