Anca Serea, sub tratament! Ce a spus vedeta despre al șaptelea copil!

 
+4 click pentru
galerie

Anca Serea, 41 de ani, mamă a șase copii, este atent monitorizată de medici. Cu ce problemă de sănătate se confruntă prezentatoarea TV.

 

Mămica eroină trece prin momente mai puțin faste, în ultima perioadă. Chiar dacă își dorește să aducă pe lume al șaptelea copil, acest lucru nu este posibil acum. Asta pentru că Anca Serea are ceva probleme de sănătate, drept pentru care se află sub un tratament medical pentru a-și vindeca afecțiunea de care suferă. Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu anemie severă, iar consecințele au fost și câteva leșinuri.

 

Anca Serea a aflat de boala pe care o are în urma unor controale amănunțite pe care le-a făcut la un spital din Capitală. După un set de analize complete și invesigații medicale, doctorii au descoperit că Anca Serea are o anemie, afecțiune ce poate fi vindecată dacă vedeta urmează un tratament strict, prescris de cadrele medicale.

 

După ce se va vindeca de anemie, Anca Serea nu exclude să facă și cel de-al șaptelea copil. Ea a declarat pentru Click.ro: „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”.

 

La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă, solistul trupei Akcent, iar doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul partener de viață a decedat în anul 2010, iar cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal. La 41 de ani, Anca Serea are un corp de invidiat: 1.77 m înălțime și 52 kg.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest