Anca Serea, transportată de urgență la spital: „M-a ajutat Adi să cobor din pat!”

 

Mămica eroină s-a pozat pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat vedeta.

 

Anca Serea nu s-a simțit prea bine, drept pentru care a decis să meargă la spital, de urgență, pentru investigații mai amănunțite. Ea a decis să împărtășească această experiență cu urmăritorii de pe Instagram. Aceștia s-au arătat foarte îngrijorați de starea de sănătate a vedetei, drept pentru care au bombardat-o cu întrebări.

 

Mămica eroină a explicat că la început a crezut că are Covid 19, drept pentru care a decis să facă două teste. Ambele au ieșit negative, așa că a tăiat de pe listă faptul că ar putea fi o potențială victimă a coronavirusului. Văzând-o însă pe patul de spital, potrivit pozelor postare pe Insta, urmăritorii nu au contenit să o chestioneze pe vedetă cu privire la starea ei de sănătate.

 

Anca Serea a ținut să mărturisească în fața fanilor de pe internet cu ce probleme de sănătate se confruntă. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit din somn și a acuzat stări de amețeală. De asemenea, Anca Serea a mărturisit că nu își mai putea ține ochii deschisi și că a fost ajutată de soțul Adi Sînă să se ridice din pat. După mai multe investigații și tratament administrat, frumoasa mămică a spus că se simte mai bine cu excepția somnului.

 

,,Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest