Anca Turcașiu a fost la un pas de moarte. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Mi-a pornit inima...”

 

Anca Țurcașiu e una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar aceasta de ani de zile e pe scenă și în fața reflectoarelor, însă puțini sunt cei care știu detalii legate despre momentul în care aceasta a venit pe lume.

Vedeta s-a născut pe data de 8 mai 1970, însă medicii au declarat-o decedată atunci când aceasta a venit pe lume. Mama ei a ajuns la spital în timp ce era însărcinată în luna a 7-a, iar problemele de sănătate erau destul de grave.

Atunci femeia a fost nevoită să nască prematur, iar medicii au anunțat-o că i-a murit copilul. Anca Turcașiu a povestit într-un interviu că la scurt timp inima sa a încetat să bată și consideră că atunci s-a întâmplat o mare minune, căci e în viață astăzi și chiar dacă a venit pe lume prematur, ea a reușit să se dezvolte normal și frumos.

”Sunt născută în București, la Maternitatea Giulești, care e la câțiva metri de locul unde facem acest interviu, la 7 luni, cu 1,9 kg, iată că m-am dezvoltat totuși frumos. Având o placentă previa, mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea. Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima. Adică a fost o șansă fantastică. Cred în Dumnezeu și cred că eu sunt aici cumva așa… simt că am menirea de a împrăștia ceva, de a lăsa ceva în urma mea”, a spus Anca Turcașiu pentru Viva.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest