Anda Călin a pus piciorul în prag! Liviu Vârciu, sub papuc: „Nu mai am voie să ies în oraș singur!”

 

Nu doar în oraș nu mai are voie singur cunoscutul prezentator, nici la țară, la Gogoșu, unde a fost flancat de iubita lui.

 

Au fost Zilele Comunei Gogoșu, localitate situate la granița județelor Dolj și Mehedinți. Primarul a vrut să facă mare bairam, așa că a avut vedete cu grămada la eveniment. Prima zi a fost dedicată muzicii populare, cu Marcela Fota, Emilia Dorobanțu și Mariana Ionescu în prim plan. În a doua seară, Mira, Florian Rusu, Antonia și Loredana Groza au încins atmosfera. Iar duminică, Dorian Popa, Theo Rose, Louis Gabriel au fost marile vedete care au urcat pe scena din Gogoșu. Și cum la astfel de nume mari trebuia și un prezentator pe măsură, municipalitatea din Gogoșu l-a angajat pe Liviu Vîrciu să spună cine sunt vedetele care fac show de Zilele comunei oltene.

 

Cunoscutul prezentator a venit așadar, la muncă, angajat de primarul Jean Rogoveanu să fie anfitrion în ultima zi a mega-evenimentului organizat la Gogoșu. Pe scenă a făcut show nimeni altul decât prietenul său, Dorian Popa, care s-a lăsat la bustul gol, spre surprinderea tuturor fanelor care s-au înghesuit pentru a ajunge în primul rând.

 

Liviu Vârciu a filmat câteva momente din concertul lui Dorian Popa. Le-a spus internauților că Anda Călin nu l-a lăsat să plece singur de acasă, așa că l-a însoțit. Liviu Vârciu este deja cunoscut de fani pentru glumele sale.

 

”Talentat, auzi?! E chiar talentat... Am venit cu doamna, că nu m-a lăsat să plec de acasă. Nu mai am voie în oraș singur. Foarte bine, Mehedinți! Omul e nebun, clar! E nebun! Mă dezbrac și eu, dar mai târziu un pic”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest