Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat pe stradă: „Vedeam cum trec oameni...”

 

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat pe stradă. Andra Ghinea a trecut prin momente extrem de dificile, după ce și-a pierdut conștiința și a leșinat chiar în fața blocului în care locuiește. Cu toate că în jurul său se aflau oameni, nimeni nu i-a oferit o mână de ajutor. Ea a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare. Iată cum se simte acum!

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat pe stradă. Andra Ghinea este una dintre cele mai admirate creatoare de conținut din România. Aceasta a ajuns în atenția publicului după relația controversată pe care a avut-o cu Lino Golden. Tânăra a trecut prin clipe cumplite zilele trecute, când a leșinat în fața blocului în care locuiește. Cu toate că existau oameni în jur, nimeni nu i-a oferit o mână de ajutor. Influencerul a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare și a tras un semnal de alarmă cu privire la neglijența oamenilor.

Aceasta a povestit cu lux de amănunte întreaga experiență traumatizantă pe care a trăit-o. Iată ce spune fosta iubită a lui Lino Golden!

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat pe stradă. Andra a povestit cum s-a întâmplat întreaga tragedie. Se pare că tânăra ieșise din bloc pentru a ridica un colet. În timp ce era în lift, a observat că i s-a spart un vas de sânge la ochi, apoi a apărut o pată roșie. Imediat cum a luat contact cu realitatea, Andrei i s-a făcut rău și a leșinat.

„Astăzi la ora 16 am coborât să-mi ridic un colet, încă din lift, când m-am uitat în oglindă am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie. La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea. Am amețit, am încercat să fac câțiva pași și să mă ghemuiesc pentru că simțeam că leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ pentru 3 minute. Știu toate lucrurile astea pentru că am preluat filmările de la paznic, care bineînțeles nu m-a văzut', a spus Andra Ghinea pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest