Andra Voloș și Lele, o poveste de dragoste începută în online și continuată în viața reală

 

Andra Voloș și Lele sunt împreună și au planuri serioase pentru viitor, a dezvăluit șatena într-o serie de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Cei doi par a fi un cuplu fericit și matur, susținându-se reciproc în carierele lor. Andra Voloș a dezvăluit că s-a întâlnit cu Lele la o nuntă și de atunci au început să vorbească, până să devină un cuplu. Cu privire la planurile lor de viitor, cei doi își doresc să-și întemeieze o familie și să aibă copii, să aibă o nuntă modestă, ca oamenii normali care se iubesc cu adevărat.

"Ceea ce facem împreună este serios pentru că suntem amândoi foarte maturi în gândire", a declarat Andra Voloș despre relația lor. "Ne susținem reciproc în carierele noastre, eu îl susțin cu studiourile, sunt mereu acolo când face muzică, la texte, la fel și el mă susține pe mine la colaborări, la evenimente. În schimb, când este plecat la cântare, prefer să stau acasă, să fac curățenie și să pregătesc mâncare, să fie totul perfect."

Cei doi și-au exprimat dorința de a-și întemeia o familie și de a avea copii. "Să facem copii, ce o vrea Dumnezeu, copii, nuntă la fel ca oamenii normali, modești, care se iubesc cu adevărat", a adăugat Andra Voloș.

Andra Voloș a dezvăluit și cum s-au cunoscut, menționând că este fană a lui Lele de când era în clasa a 5-a și că s-au văzut față în față pentru prima dată la o nuntă. "Ne-am vorbit, ne-am salutat, i-am spus că îl apreciez ca artist", a spus ea. "După o lună am început să vorbim, eu singură, el singur. Ne-am văzut și de atunci, dragoste la prima vedere."

În concluzie, Andra Voloș și Lele sunt un cuplu fericit și serios, cu planuri de viitor care includ întemeierea unei familii și copii. Cei doi se susțin reciproc în carierele lor și par a fi foarte maturi în gândire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest