Andreea Antonescu a fost accidentată de Andreea Bălan: „M-a străpuns până în inimă”

 

În ediția de seara trecută a emisiunii America Express - Drumul Aurului, concurenții au avut parte de o probă dificilă în bucătărie, unde au trebuit să gătească un preparat tradițional columbian. Echipa Andre, formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, a avut parte de un incident nefericit în timpul probei.

În timp ce Andreea Antonescu gătea alături de prietena ei, Andreea Bălan, aceasta din urmă a pus paleta cu ulei încins pe mâna colegei sale de echipă, provocându-i o arsură dureroasă. Cu toate acestea, Andreea Antonescu a continuat să gătească alături de Andreea Bălan, demonstrând determinare și voință.

"Mi-a lipit-o direct de mână. Am simțit clar că m-a străpuns până în inimă (...) Efectiv a sărit uleiul pe mine, am simțit exact cum îmi sare. Picături mari de ulei", a povestit Andreea Antonescu la America Express.

Andreea Bălan și-a cerut imediat scuze prietenei sale pentru incidentul nefericit, recunoscând că este o persoană neatentă. Cu toate acestea, cele două rămân prietene strânse și formează o echipă puternică în cadrul competiției America Express - Drumul Aurului.

Chiar dacă a trecut prin momente dificile, echipa Andre a reușit să termine proba cu succes și să impresioneze juriul cu preparatul lor tradițional columbian. Astfel, Andreea Antonescu și Andreea Bălan rămân în cursa pentru marele premiu și titlul de câștigători ai emisiunii America Express - Drumul Aurului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest