Andreea Antonescu, curtată insistent pe internet! „Am auzit că ai terminat cu divorțul!”

 

Cântăreața este singură după despărțirea de Traian Spak, așa că a fost luată cu asalt de fanii de pe rețelele de socializare.

 

Andreea Antonescu a fost șocată atunci când unul dintre admiratorii ei de pe Instagram a abordat-o într-o manieră foartă direct. Vedeta a rămas fără cuvinte în momentul în care bărbatul necunoscut i-a cerut o întâlnire, asta după ce tocmai aflase că a divorțat și este singură. Cântăreața s-a amuzat teribil, astfel că nu a putut să nu împărtășească momentul și mesajul și cu marea sa comunitate. Ea a cerut și un sfat de la fanii săi în privința bărbatului, astfel se gândea dacă să-l ștaergă de la urmăritori sau să-l bage direct la block.

 

"Bună Andreea, am auzit că ai terminat cu divorțul. Ești singură. Și eu sunt singur. Vrei să ne cunoaștem că îmi esti foarte draga. Mi-ar facea placere sa vorbim și imi doresc o relatie serioasă. Acesta e numărul meu (...)", este mesajul primit de Andreea Antonescu pe Instagram.

 

În cadrul unei emisiuni online, Andreea Antonescu a dezvăluit ce a determinat-o să renunțe la America și să se întoarcă în România. Acela a fost momentul în care artista a decis că nu va mai funcționa nici căsnicia ei, așa că l-a sunat pe Traian Spak și a discutat cu el decizia pe care o luase.

 

„Îmi era extrem de dor de România. Îmi era dor stilul meu de viață de aici de care fugisem. Mi-a fost dor de absolut tot. Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect. Știind ce urmează aici, în țară, am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali. Eram pe două continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem și ne dorim să-l creștem împreună. Am luat frâiele în mână și i-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie”, a declarat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest