Andreea Antonescu, toleranță maximă: „O aventură n-ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații!”

 

Cântăreața are o viziune aparte, originală asupra relațiilor de iubire, spunând că ar fi dispusă inclusiv ca partenerul ei să o înșele.

 

Andreea Antonescu este căsătorită cu Traian Spak, tatăl fetiței ei. Dar, doar actele îi mai unesc pe cei doi, pentru că nu au divorțat oficial. În realitate, de mai bine de doi ani cei doi nu mai formează un cuplu, dar au reușit să rămână în relații bune. Fiecare a decis să pornească pe propriul drum, așa că Andreea Antonescu este acum, din nou, în căutarea unei idile.

 

Artista s-a arătat extrem de deschisă în privința relațiilor, spunând că ar putea trece peste orice, inclusiv peste faptul de a fi înșelată. În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Antonescu a spus că este dispusă la multe compromisuri, acceptând inclusiv ca partenerul să aibă o aventură, conștientă că relațiile se construiesc greu.

 

''Am vrut să îi las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat și mai și în scorpia care sunt astăzi. Aș trece peste orice, inclusiv peste înșelat. Toate prietenele mele mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap. Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială. Trebuie să îți demonstreze multe lucruri în timp. Și atunci, o aventură n-ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații la care am muncit din greu”, a precizat Andreea Antonescu.

 

La început de an, fiind surprinsă în compania unui bărbat destul de des, s-a speculat că Andreea Antonescu este din nou într-o relație. La Antena Stars, vedeta a mărturisit că nu e vorba despre o idilă, ci respectivul bărbat este un prieten foarte apropiat.

 

''Eu nu știu de niciuna dintre ele. Edi este cel care este cu mine și lângă mine tot timpul, pentru că este cel care mă ajută foarte tare pe partea de social media. Edi fiind unul dintre bărbații pe care i-ați descoperit în viața mea. E o relație de prieteni, pe lângă faptul că lucrăm împreună. Un iubit nu am, când voi avea este normal să-mi asum acea relație. Am devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații și cred că am și de ce'', a declarat vedeta la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest