Andreea Bălan a renunțat la proba de amuletă de la America Express din cauza fricii de un posibil accident grav

 

Andreea Bălan, una dintre cele mai ambițioase concurente la America Express, a fost pusă într-o situație dificilă într-un joc asemănător cu cel de Domino. Trebuia să conducă o bicicletă specială prin parc și să colecteze piese imense de Domino. Însă, după ce artista a fost la un pas să se răstoarne din cauza unei borduri, a fost speriată de un posibil accident grav și a renunțat la probă.

”Am încercat să merg pe alei în parc și am luat o curbă, bineînțeles m-am împiedicat și la o altă curbă spre finalul parcului mi-a căzut roata din spate. În fața mea erau două pietre mari. Eu am căzut cu fața de bordură înainte să vin aici, pe role. M-am tăiat la buză și am avut nevoie de operație, pe masă, cu anestezie.”, a declarat Andreea Bălan, la America Express.

Andreea Bălan a explicat că anterior venirii sale la America Express a avut parte de un accident nefericit în care s-a rănit la buză și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală cu anestezie. Astfel, a conștientizat că este într-un posibil pericol și nu a mai vrut să continue proba de amuletă.

"Cred că am fost prea infatuată și am crezut că pot să fac orice. Acesta a fost un semn de la Dumnezeu, că la un moment dat această ambiție foarte mare pe care o am, trebuie făcută cu cap", a declarat Andreea Bălan.

Deși renunțarea la probă a fost o decizie dificilă pentru Andreea Bălan, artista a arătat că este important să-ți asumi responsabilitatea pentru propria siguranță și să nu riști un accident grav pentru a câștiga o probă. America Express a continuat fără Andreea Bălan, iar restul concurenților au luptat pentru amulete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest