Andreea Bălan, despre custodia copiilor. "Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi..."

 

Deși au definitivat divorțul, procesul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă privind custodia fetelor, pensia alimentară și programul de vizită. După toate speculațiile care au existat în privința dorinței vedetei de al decade din drepturile părintești pe George Burcea, Andreea Bălan pune punct acestor bârfe. Artista a vorbit despre situația în care se află și a explicat care sunt dorințele ei, de fapt.

Andreea Bălan a explicat care este diferența între custodia exclusivă și cea comună. Artista dorește să aibă custodie exclusivă asupra fetelor, iar acest lucru a fost interpretat greșit de către lume. Ei bine, această situație s-a înțeles greșit, iar Andreea Bălan a declarat că nu a dorit niciodată să îl decadă din drepturile părintești pe George Burcea.

‘’Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă’’, a mărturisit Andreea Bălan pentru VIVA!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest