Andreea Bălan, o nouă accidentare la America Express: "M-am julit și mi s-a luat carnea"

 

Andreea Bălan, cântăreața și concurenta emisiunii America Express, s-a confruntat cu o situație neplăcută în timpul unei probe din competiție. Împreună cu colega sa, Andreea Antonescu, artista se îndrepta spre plaja din Palomino, când s-a lovit de un scaun de lemn. Deși s-a speriat pe moment, Andreea a continuat misiunea, însă a rămas cu un semn, cel mai probabil, în urma accidentului.

Nu este prima dată când Andreea Bălan se confruntă cu astfel de situații. Într-o altă probă din competiție, când trebuia să adune fructe din copaci, artista a căzut și a fost ajutată de Andreea Antonescu. Cu toate acestea, Andreea Bălan a reușit să continue competiția alături de colega sa, în ciuda accidentelor nefericite.

„M-am lovit de un scaun de lemn. Mi s-a tăiat respirația. Destul de agitată. Eu și mai agitată. M-am julit și mi s-a luat carnea. O să rămâne semn. După am început să mă oftic, pentru că mai tare mă durea și îmi rămâne semn, decât că îmi curge sânge. Super, îmi rămâne semn. După ce că am și semn pe față, mai am unul acum. Am avut un plasture și mi l-am pus și am mers mai departe și am intrat pe plajă, o plajă frumoasă cu mulți străini”, a spus Andreea Bălan.

În concluzie, Andreea Bălan a trecut prin momente neplăcute în timpul competiției America Express, dar a reușit să își continue misiunea alături de colega sa, Andreea Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest