Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cazate la un bărbat singur: Ce au descoperit în apartamentul acestuia

 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, două dintre concurentele show-ului TV "America Express" au avut parte de o experiență neplăcută în căutarea unei locuințe temporare în orașul în care se desfășoară competiția. După mai multe încercări nereușite de a găsi un loc de cazare, cele două au fost ajutate de un bărbat singur, care s-a oferit să le cazeze în apartamentul său.

Deși bucuroase că au găsit un loc unde să petreacă noaptea, cele două concurente nu au fost prea încântate de ceea ce au găsit în apartamentul bărbatului. Cameră dezordonată și un sentiment de nesiguranță au făcut ca Andreea Antonescu să afirme că, de obicei, nu acceptă cazarea la bărbați singuri din motive de securitate.

„Noi, de-a lungul timpului, nu am acceptat cazări la bărbați singuri, din motive de securitate. Singura logică pe care am mai găsit-o în situația aia a fost că dacă e angajat aici, e un prieten de-al patronului, trebuie să fie safe”, a spus Andreea Antonescu.

Înainte de a se putea odihni, cele două au fost nevoite să facă ordine în cameră. Deși au ironizat situația și au afirmat că bărbatul are nevoie de o femeie, cele două au fost recunoscătoare că au găsit un loc unde să doarmă în condiții de siguranță.

„Oare asta înseamnă să fii bărbat care locuiește singur? Omul ăsta chiar are nevoie de o femeie. Trebuie să ne fie milă de el”, a fost reacția celor două concurente.

În ciuda experienței neplăcute, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au continuat să lupte și să se antreneze pentru a obține performanțe bune în cadrul show-ului "America Express – Drumul Aurului".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest