Andreea Bălan și Andreea Antonescu întâmpină probleme la America Express: Un membru din echipă a plecat în timpul unei probe

 

Cele două vedete Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost nevoite să adune un număr de 18 persoane pentru a duce la bun sfârșit una dintre probe. În timpul acestei sarcini dificile, unul dintre membri aleși a decis să plece de lângă cele două, lăsându-le în inferioritate numerică. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost nevoite să oprească autocarul pentru a căuta încă o persoană, astfel încât să poată continua proba.

Potrivit declarațiilor Andreei Bălan, tânărul care a plecat de lângă ele s-a speriat și și-a cerut scuze, coborând din autobuz. Cele două vedete au fost nevoite să găsească pe altcineva pentru a putea duce proba la final. Situația a fost una neașteptată și a pus presiune pe concurente, dar acestea au reușit să gestioneze situația și să ducă proba la bun sfârșit.

”L-am luat așa cu japca mai mult. Era puțin speriat, l-am urcat în autobuz și apoi a coborât. Ne-a zis că îl cheama mama, că îl așteaptă, că nu se poate. I-am zis că nu pot să cred, acum ce mai facem, am crezut că trecem de următorul parc. Va trebui să mergem în următorul parc doar pentru un băiat”, a spus Andreea Bălan

Proba din această ediție a emisiunii America Express se anunță una complicată pentru concurenți, aceștia fiind nevoiți să adune 18 persoane care să rămână alături de ei până la finalul probei. Chiar dacă au întâmpinat probleme, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au continuat cursa pentru ultima șansă înainte de marea finală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest