Andreea Bălan și Andreea Antonescu, șocate de mărturisirile noului coechipier: Cinci copii cu cinci femei diferite!

 

În cadrul ediției din această seară a emisiunii "Ameica Express – Drumul Aurului", concurenții au trebuit să își convingă mai mulți localnici să li se alăture pentru o probă. După ce au reușit să îndeplinească toate misiunile, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut o discuție cu cel mai nou membru al echipei lor, un bărbat în vârstă de 29 de ani.

În timpul discuției, bărbatul le-a dezvăluit că are cinci copii cu cinci femei diferite, cel mai mare având 9 ani și cel mai mic fiind de doar câteva luni. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost uimite de mărturisirile acestuia și au aflat că două dintre femeile care l-au făcut tată nu pot să-l contacteze, pentru că le-a blocat numerele de telefon.

„De ce l-am atras noi în viața noastră?”, s-a întrebat Andreea Bălan. „Stai liniștit că nu ne faci niciun copil”, a spus colega ei.

Cu toate acestea, cele două artiste au rămas pozitive și au continuat să se concentreze pe competiție, ajungând pe locul al doilea în clasament, după Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Devansându-i pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cele două s-au calificat pentru ultimul joc de amuletă din competiție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest