Andreea Bălan, vacanță de lux departe de Tiberiu Argint! Cu cine a plecat vedeta în Egipt! / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Zvonurile apărute cu privire la ruptura dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint prind contur.

 

Recent, în presă au apărut speculații potrivit cărora Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu ar mai forma un cuplu. Niciunul dintre cei doi nu au confirmat ruptura, preferând să își țină viața privată cât mai departe de gura lumii. Zvonurile au pornit după ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint au șters de pe social media toate fotografiile în care apăreau împreună. Ruptura s-ar fi produs în urmă cu trei săptămâni, din cauza certurilor tot mai frecvente din ultima vreme. Artista și-ar fi dorit să ajungă din nou în fața altarului, iar iubitul ei nu ar fi avut aceleași planuri.

 

Posibila despărțire dintre cei doi este alimentată și de ultima decizie luată de Andreea Bălan. Aceea de a pleca departe de România, poate și pentru a-și limpezi gândurile. Vedeta a plecat în vacanță, în Egipt, alături de fiicele sale, dar și de mama ei. Acestea s-au dus într-un resort de lux din Sharm El Sheikh, iar micuțele se bucură din plin de soarte, departe de vremea rea și de pandemia care a lovit România.
 

Cântăreața a decis că încă mai e timpul pentru costum de baie, astfel că a ales să se bucure de relaxare în Egipt, acolo unde a mai fost în acest an încă o dată tot alături de Ella, Clara și bunica lor.Cântăreața a publicat pe pagina sa de Instagram numeroase fotografii în ținute care mai de care mai sexy, dar și fotografii cu micuțele ei și mama acesteia, cea care locuiește împreună cu vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest