Andreea Bălan: "Vreau să fac un copil cu o mamă surogat!" Vedeta nu mai poate avea copii

 

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a mărturisit că mai vrea un copil, însă de această dată cu ajutorul unei mame surogat. 

"Eu am devenit cu adevărat mamă când s-a născut a doua fetiţă. Mi-am dorit copii. Şi am născut-o pe Ela, doar că încă nu înţelegeam ce fac cu cariera. După ce viaţa mi-a dat la temelie cu stopul cardiac, mi-am dat seama că trebuie să o iau mai moale. Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relaţia cu tatăl fetelor, dar s-a făcut lumină, ordine, am înţeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri, care a fost karma, ce trebuia să schimb. Iar acum totul este foarte bine. Dar a trebuit să trec prin această experienţă", a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici. 

"Relaţia cu tatăl fetelor cred că a fost o relaţie karmică. Cred că ne-am mai întâlnit şi în altă viaţă. Eu cred că fetele ne-au ales pe noi ca părinţi ca să aibă experienţa asta în viaţă. Şi am mai avut relaţii karmice, dar cred că de acum mi-am plătit karmele pentru că mi le-am înţeles. M-am documentat foarte mult, am citit foarte mult. Am înţeles cum să faci să te eliberezi de karma. Şi atunci tai karma, chiar dacă mai era ceva acolo. Dacă există iertare în sufletul tău, energetic te eliberezi", a mai spus Andreea Bălan. 

"Pe lista mea mai e un copil, îmi mai doresc un băiat. Dar nu mai pot eu să îl fac. Probabil va fi cu o mamă surogat, dar mi-aş dori", a mai spus artista. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest