Andreea Bănică a primit un cadou de 70.000 de euro de la soț de Ziua Copilului

 


Andreea Bănică s-a mândrit pe rețelele sociale cu cadoul primit. Artista a distribuit un clip video în care soțul ei, Lucian Mitrea, conduce până în fața casei noua mașină.

Atât Andreea Bănică, cât și băiatul ei, au rămas uimiți când au văzut surpriza. „La mulți ani copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile. La noi a venit! ? Mi-am dorit tare mult mașină asta și nu doar eu ? Se vede cine este cel mai fericit?”, a spus cântăreața.

La scurt timp, vedeta s-a urcat la volanul mașinii împreună cu fiul ei. Vorbim despre un jeep Wrangler Rubicon verde, care ar avea un preț de 60.000 de euro. „Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o, până la urmă. Cu greu, dar mi-am luat-o. Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani. Eu mi-am dorit mașina și mi-am comandat-o. Dar nu știam când vine. M-am bucurat foarte mult, mai mult decât un copil”, a mărturisit ea, la Antena Stars, conform Spynews.

Noah, în vârstă de cinci ani, care e foarte pasionat de mașini, a fost cel mai fericit. „Știe tot, tot ce ține de mașini. De unde, butoane… Cum pornește, cum se oprește, cum merge, cât prinde la oră. Eu nu știu oricum ce știe el. Am pornit. Suntem plecați, mergem la mare”, a adăugat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest