Andreea Bănică, confesiuni dureroase. Drama trăită de artistă: ”Am crescut cu cu bătăi”

 

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri cutremurătoare din carieră, dar și din viața personală. Artista a trăit o adevărată dramă. 

Andreea Bănică a trecut printr-o dramă cumplită. Recent, artista a fost invitată în cadrul unui podcast susținut de Alexandra Ungureanu, acolo unde a făcut mărturisiri neștiute despre carieră, dar și despre viața personală. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cât de greu a fost drumul spre succes. Andreea Bănică a muncit din greu și și-a dedicat tot timpul pentru muzică. Totodată, Andreea Bănică a recunoscut că a avut parte de multe momente grele în timpul repetițiilor, dar și de certuri și bătăi. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest