Andreea Bănică, în lacrimi. Cu ce regrete a rămas după moartea tatălui

 

Andreea Bănică știe cum să-și mascheze durerea. Ca orice artist, vedeta afișează mereu un zâmbet și încearcă să aducă voia bună în jurul ei. În spatele zâmbetului molipsitor, artista duce o poveste de viață extrem de tristă. 

Andreea Bănică și-a perdut părinții cu ani în urmă. Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul și a murit subit, împins de unul dintre prietenii lui de pahar. Mama vedetei s-a stins și ea din viață, doi ani mai târziu, răpusă de cancer. 

Invitată în cadrul unei emisiuni, Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebată „cât de mult și-a iubit tatăl. Artista a avut o relație dificilă cu acesta și mărturisește că a avut ani de zile în care l-a urât. Cu toate astea, după ce părintele ei s-a stins din viață, ea a rămas cu regrete și spune că îi lipsește enorm. 

E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. Exact asta spunea: „Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri”. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești”. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.”, a spus Andreea Bănică.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest