Andreea Bănică, scandal după ce a fost criticată că s-a desfigurat de la operaţii: „Uitați cum...”

 

Andreea Bănică a răbufnit după ce a primit un mesaj pe rețelele de socializare în care era criticată că ar fi exagerat cu intervențiile estetice. Artista i-a răspuns public celei care a făcut comentariul.

Andreea Bănică a declarat de fiecare dată că nu are operații estetice, însă unii oameni nu au crezut-o. Vedeta le-a explicat că singura intervenție pe care a făcut-o a fost să își scoată alunița. În urmă cu câteva luni, ea s-a operat și la nas, însă nu estetic, ea având o operație de sept, mai exact septoplastie. Pe contul său de Instagram, Andreea Bănică a primit un mesaj în care este criticată că s-a desfigurat, apoi îi spune să se filmeze fără filtre. „Te-ai desfigurat și tu, chiar și din machiaj cum spui tu… Scoate filtrul dacă tot te lauzi”, a fost mesajul primit de vedetă de la o internaută.
 
După ce a fost criticată că s-a desfigurat cu procedurile de înfrumusețare, Andreea Bănică a reacționat dur și a răspuns public criticilor. De asemenea, ea a împărtășit și un mic truc cu fetele care o urmăresc, pentru a avea o piele mult mai întinsă. „Măi, Renățica, tu nu ai văzut filmările anterioare? Am și spus. Dar trezește-te și deschide ochii să vezi ce nu ai văzut vreodată! Și pentru fetele care vor un lifting natural, acela este atunci când îți prinzi părul strâns și îl ridici. Uitați cum se vede fața! Superb!”, a fost răspunsul oferit de Andreea Bănică.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest