Andreea Bostănică a dezvăluit cum a ajuns la zeci de milioane de vizualizări pe TikTok: „Postez viața mea de zi cu zi”

 

Supranumită „Regina Tik-Tok-ului din România”, Andreea Bostănică a explicat cum a ajuns să-și câștige acest statut.

 

Originară din Chișinău, Andreea Bostănică și-a început cariera de vlogger în 2017, când avea doar 13 ani. Cu peste 3 milioane de followers pe TikTok este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România și Moldova, fapt care de altfel i-a și adus porecla de „Regina Tik-Tok-ului din România”. Ea a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au fost începuturile pe canalul de socializare și cum a reușit să urce în topuri.

 

„Este cea mai populară aplicație la momentul actual din toată lumea. Am început pe TikTok atunci când nici măcar nu se numea „TikTok”. Eu cred că sunt prima care a început cu TikTok-ul pentru că înaine se numea Musical.ly. Filmam pur și simplu așa cum filmez și acum, doar că atunci nu se uita nimeni la mine. Ne uitam doar eu, mama și o prietenă, dar după s-a transformat în TikTok și în perioada aia nu postam deloc pentru că mi se părea ciudat. Nu știam și nu îmi plăcea, dar peste un timp am început să postez”, a spus influencerița.

 

Vloggerița a dezvăluit și cheia succesului pe tik-tok: sinceritatea sau altfel spus prezentarea realității fix cum este ea, fără tușuri, retușuri ori machiaje. „Pur și simplu postez viața mea de zi cu zi, ce fac la școală. Fac TikTok-uri când sunt acasă. Sunt foarte sinceră cu aplicațiile mele pe social media și cred că asta contează cel mai mult. Este foarte important pentru că oamenii vor să vadă cum ești tu ca persoană. De exemplu, astăzi nu sunt machiată pentru că nu am avut această stare și exact așa fac și pe social media”, a spus Andreea Bostănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest